Ons assortiment

Toen ik op mijn 18e in de horeca terecht kwam, raakte ik vanaf het eerste moment gefascineerd door wijnen. Ik wilde er alles over weten en ik ben ook direct gestart met het verzamelen van interessante wijnen. Dat doe ik nog steeds. In mijn winkel ziet u het resultaat: een groot assortiment van mooie wijnen, van allerlei soorten druiven en afkomstig uit bekende en minder bekende wijngebieden.

Ik bied u veel wijnen uit Italië, maar uiteraard ook uit Frankrijk en Duitsland, en uit de wat nieuwere wijnlanden, zoals Nieuw Zeeland en Argentinië. Mooie Chianti’s, prachtige Bourgognes, fruitige Rieslings en voor speciale gelegenheden diverse Champagnes en een groot assortiment Magnumflessen.

Ik stel mijn assortiment samen via een aantal vaste leveranciers, maar ben ook steeds op zoek naar nieuwe aanbieders. Het wijnassortiment van Wien en Woosj biedt daarom een aantal vaste wijnen, maar ook steeds weer nieuwe wijnen, die u uitnodigen voor een nadere kennismaking! Zoekt u een speciale wijn die ik (nog) niet in mijn assortiment heb? Ik ga graag voor u op zoek om de wijn van uw keuze te vinden!