Delicatessen

Wien en Woosj is een naam die past bij de sfeer van de winkel en de ligging in Oud-Geleen. In mijn winkel vindt u uiteraard ook allerlei soorten ‘woosj’, allemaal glutenvrij en ambachtelijk bereid. Salami’s met knoflook, rozemarijn, peper, hazelnoten of geitenkaas. Maar Wien en Woosj biedt nog veel meer delicatessen. Verschillende soorten rauwmelkse kazen bijvoorbeeld. Franse en Italiaanse kazen, Roquefort, Gorgonzola, Pecarino en Zamorano. Daarnaast een wisselend assortiment verse producten, zoals olijven en zongedroogde tomaatjes.

Ook streekproducten vindt u volop bij Wien en Woosj. Bijvoorbeeld afkomstig van de Eyserhalte in Eys, leverancier van eerlijke culinaire producten uit onder andere Limburg. Heerlijke dressings en sauzen, fruitige marmelades en confituren en natuurlijk verschillende soorten lekkere Limburgse stroop.
Naast Limburg bied ik u ook smakelijke producten uit Italië, zoals verschillende soorten pesto, sugo, truffelproducten, kruidenmixen, gedroogde paddenstoelen en olijfolie. Allemaal van uitstekende kwaliteit en heerlijk van smaak.

Een mooi aanbod van dolces, oftewel zoetigheden, maakt het delicatessenassortiment van Wien en Woosj compleet. Panforte de Siena, nougats, chocolades en koekjes die heerlijk smaken bij een kopje koffie of als dessert.

Neemt u gerust de tijd om het delicatessenassortiment, ieder seizoen opnieuw, te bekijken, te proeven en te combineren met de wijnen. Ik serveer u daar een heerlijk kopje Italiaanse koffie bij en geef u graag advies!