+ + + Klik hier voor het laatste nieuws van Wien & Woosj. + + +Hartelijk welkom bij Wien en Woosj, een gastvrije winkel met mooie wijnen en smakelijke delicatessen. Natuurproducten met een eigen karakter, ambachtelijk gemaakt door mensen met passie, verstand van zaken en respect voor onze leefomgeving.

Graag vertel ik u waar de producten vandaan komen, hoe ze smaken en hoe u ze kunt combineren. Zoekt u wijnen voor een uitgebreid diner of een sfeervolle avond met familie of vrienden? Bent u op zoek naar een passend cadeau voor een goede relatie? Of wilt u gewoon genieten van een goed glas wijn met een bijpassend stukje kaas of worst?
Bij Wien en Woosj bent u aan het juiste adres. Graag ga ik met u op zoek naar de perfecte combinatie van wijn en spijs, die past bij uw smaak en bij uw budget.

Kom gerust binnen en laat u verrassen door het assortiment en de verhalen achter de verschillende producten. Of bezoek een wijnproeverij, die ik ook bij u thuis kan organiseren. Proef en beleef de wereld van wijn en delicatessen bij Wien en Woosj.
U bent van harte welkom!

TIP: Ook voor culinaire/wijn pakketten bent u bij Wien en Woosj aan het juiste adres. Laat u verassen door ons aanbod. Pakketten worden op wens samengesteld.


Openingstijden: Woensdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Adres: Marcellienstraat 21a | 6166CP Geleen | T: 06-52571866 | M: info@wienenwoosj.nl

Reknr: Rabobank 166359459 | Iban:NL81RABO0136815642 | Bic: RABONL2U